Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Kyssesyke i hus… og tanker om deltidsmamma tilværelsen..

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 29. januar , 2018 kl. 22:50

Størstebarnet i huset har vært syk en ukes tid nå, tror ikke jeg har sett han så syk noen gang. Nå når han går på det 17. året er man faktisk like bekymret som mamma, det tror jeg er noe som aldri går over uansett hvor gammel barnet blir. Startet med vond hals, hovne lymfeknuter og feber. Siden allmenntilstanden var såpass dårlig i tillegg dro vi til legen og tok prøver på fredag. De svarene fikk vi idag.. Og det var som vi tenkte. Leververdiene var kjempehøye så diagnosen ble kyssesyke med medfølgende leverbetennelse. Bare å ta det med ro, og prøve å få i han masse myk mat så vi unngår sykehusinnleggelse…

_

 

Christoffer er det eneste barnet hjemme her i bonusfamilien denne uken, siden han er den eneste som bor til oss 100%. Så det er rolige dager i huset frem til torsdag, da kommer Dina , og guttene kommer fredag og vi blir fulltallig. Gleder meg til helg med alle mann! Sånn er livet som deltidsmamma, skulle jo helst hatt de her hele tiden. Istarten var det mye verre, da var savnet etter barna forferdelig.. Savner de alltid når de ikke er her fortsatt, men det har blitt anderledes. Vi som kjærester har lært oss å utnytte tiden sammen når vi har «friuke» , så noen ganger er det trist og noen ganger litt deilig, noen ganger fyllt med en uendelig tomhetsfølelse, skal innrømme jeg har felt mine tårer av savn etter barna i pappaukene . Barna er alltid i tankene og man gleder seg alltid til at bonusfamilien vår er fulltallig igjen. Man er jo faktisk egentlig ikke deltidsmamma… Man er ALLTID mamma, HVER dag! om de er her hos oss eller ikke.

 

Denne boken setter fokus på det med delt omsorg, ifra en mor med delt omsorg for sitt barn.. Er det skadelig for barn med delt bosted? Har kulturen beveget seg for langt fra naturen? Lider barn av å være adskilt fra mor? Her settes fokus på dyrenes natulige adferd imot vår verden av trender og moderne familiemønster.. Rottene spiser sin mor etter å ha vært adskilt ifra henne i ett eksperiment som ligner barnas pendlig imellom mor og far… Hjelpe meg! Skal faktisk lese denne boken, så skal jeg dele mine tanker og bekymringer etterpå.. Mulig jeg etterpå sitter igjen med ett tonn dårlig samvittighet, men fikk lyst til å lese en annen mammas perspektiv på det å være mamma på samme måte som meg.

Janne

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.