Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Kveldskos med solnedgang

Kategori: Familie, mat | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 1. februar , 2018 kl. 23:29

Idag kom Dina hjem etter pappauke, imorgen kommer guttakrutt…. Og vipps er vi fulltallig igjen. Alltid like koselig! Hver Torsdag koser vi oss litt ekstra når hun kommer, idag lagde vi en ny middag vi ikke har prøvd før. En tyrkisk rett som heter Pide.. Er egentlig en slags pizza vil jeg si, veldig godt! Alle i huset var enige om at dette må vi lage flere ganger. Deler oppskriften lenger ned på siden, anbefales! Topp helgekosmat også vil jeg si.

En annen tradisjon på Torsdager er å se matkontrollen og TV2 hjelper deg, Dina elsker å se det faktisk. Deilig å fylle opp de tomme rommene som er som hull i huset når barna er borte. Huset fylles med liv og røre igjen! Hærlig!

«Mamma! Se himmelen!»  og WOW den var fin ikveld… Frem med kameraet! Fikk nytt speilreflekskamera til jul og holder på å lære meg litt. Denne var jo ett perfekt motiv eller hva?

 

 Tyrkisk pide

8 dl hvetemel
2 dl lunkent melk
7 g tørr gjær
1 egg + 1 egg hvit ( eggeplommen skal smøres utenfor)
2 ss smør
1 ts salt

Lag gjærdeig, bland det tørre og bland i lunken melk og smeltet smør. Elt i 10 min og la heve i romtemperatur i ca 1 time

fyll:

250 g kjøttdeig
1 mellom stor løk
1 grønn paprika
1 mellom stor tomat
en håndfull fersk persille ( kan sløyfes)
salt og svart pepper, spisskummen, paprikapulver

 

 

Del deigen i 6 deler og kjevle hver del til ett rektangel, legg på fyll og brett over som på bildet. Pensle med eggeplomme. Stek på 200 C i 20 min.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.