Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Fredag med familiecocktalien vår !

Kategori: Familie | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 2. februar , 2018 kl. 22:03

Da er alle i vår «lille-store» familiecocktail på plass. Kaoset er komplett og er det ikke fantastisk !! Merkes at huset er mildt sagt fullt av liv og røre igjen. Imellom lek, litt krangling, litt herjing ,  småsnurte preteens og en syk teen har vi da kosa oss litt også, hehe… Som dere skjønner er det litt sånn pangstart på bonusfamilieuka her i huset :)  Det er jo litt to forskjellige liv vi lever vi som er mamma og pappa annenhver uke.. Og etter en uke med tomt hus, stillhet og masse savn etter barna ,er de her plutselig med ett brak, og man rekker liksom ikke omstille seg helt. Men hærregud dette er jo helt klart vår favorittuke, uka der vi får ta del i barna våre sin hverdag, ha samtaler, bare det å få høre hvordan dagen deres har vært over spaghetti og kjøttdeig, være med på fritidsaktiviteter og gjøre ting som en familie er jo fantastisk for en mamma og pappa! Denne uka setter vi andre ting til side,

passer på at vi har mest mulig tid til barna den uka de er her… Alt annet kan vente til neste uke. Tenker at fordelen med å ha en mamma og en pappa-uke er at de får 100 % fokus der man er til en hver tid, tiden er jo så dyrebar!

Etter henting i skole og barnehage idag dro vi hjem, pappa´n i huset var godt igang med fredagsmiddagen når vi kom inn døra. Hadde en av barnas favoritter idag.. Taquitos og quesadillas med guacomole, salsa, mangosalsa og rømme. skal dele oppskriften til det imorgen. En skikkelig familiefavoritt og ett alternativ til taco.

Så fant vi sofa,n og kosa oss med emoji- filmen og is til dessert! Fredagsroen senker seg  :)

PS: Barna mente dette var den BESTE filmen de noen gang hadde sett! Spørs om det blir reprise på den imorgen tidlig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.