Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Filmanbefaling fra ALLE i familien !!

Kategori: Familie | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 4. februar , 2018 kl. 21:43

I dag har hele gjengen vært på kino og sett en MAGISK film…

Den absolutt beste Pixar filmen vi har sett er vi alle veldig enige om! Barn og voksne lo, var fortryllet av den magiske stemningen som er skapt igjennom denne filmen, og jeg personlig måtte felle en tåre til og med (ja… jeg er VELDIG følsom for tiden pga svangerskapet, så når det ble litt trist måtte barna gløtte bort på meg fordi de skjønte jeg satt å snufset, hehe… Gråt som en foss til Silya på » hver gang vi møtes» igår også btw.. De er litt oppgitt av meg barna hehe..)En film om å holde sammen som familie, ikke glemme de man har mistet og å følge sine drømmer! Rett og slett verdt å se for både små og store! Varm anbefaling fra hele bonusfamilien vår <3

Fra filmweb:

Til tross for at familien gjennom generasjoner har hatt et gammelt forbud mot musikk, drømmer Miguel om å bli en dyktig musiker akkurat som sitt idol, Ernesto de la Cruz.

Desperat etter å bevise sitt talent, ender Miguel opp i det fantastiske og fargerike «De dødes land» etter en rekke mystiske hendelser. Underveis møter han den sjarmerende luringen, Hector, og sammen legger de ut på en helt spesiell reise for å finne den ekte historien bak Miguels slektshistorie.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.