Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Prosjekt barnerom

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 8. februar , 2018 kl. 22:44

Etter vi flyttet inn i mars 2017 har vi pusset opp endel, det vi har utsatt lenge er barnerommene til Lukas og Dina.. Idag bestemte vi oss plutselig for å sette igang. Har kjøpt tapet og maling til begge rommene, og jeg koser meg med å planlegge litt dekor og møblering der inne.

  

Her er tapeten og fargen til Dina’s rom, skal legge ut bilder når det er ferdig men tapeten ble veldig fin på veggen imot den pudderrosa malingen.

Litt inspirasjon hva jeg ønsker å fylle rommet med… Dette skal være en overraskelse til barna kommer tilbake på Torsdag, gleder meg veldig til å se reaksjonene! Elsker å pynte og dekorere så det gleder jeg meg til! Speilet er forresten ett DIY prosjekt med deler fra IKEA jeg skal dele med dere når jeg går igang.

      

Her er tapeten og fargen vi valgte til Lukas sitt rom, tapeten er babyblå og det samme er malingen, fargen het himmel

 

Litt inspirasjon til hva jeg tenker på gutterommet…

   

   

Elsker sånne prosjekt! Tenker å prøve å sy en tipi også.. Oppskrift og resultat kommer etterhvert …

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.