Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Gravid uke 15 <3

Kategori: Graviditet | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 10. februar , 2018 kl. 18:08

Preggis oppdatering! 

I denne graviditeten er jeg nå over det verste av kvalme heldigvis, det er deilig med tanke på at jeg i tidligere graviditeter har spydd i maaaaange måneder. Det er deilig å slippe. Jeg kjenner dog at jeg har litt mindre energi enn til vanlig, etter jobb er jeg veldig sliten og er litt zombie resten av dagen. Jeg er sykemeldt i 60 %.

Det som ikke er SÅ bra er at jeg i dager der jeg har stått eller gått mye har vondt i bekkenet… håper ikke det blir værre. Ellers er jeg i veldig god form egentlig. Jeg er bare gladjeg slipper å føle meg uggen hver dag for å være helt ærlig, da kan jeg leve med det andre. Tror jammen jeg har kjent de første bevegelsene også, er ikke det litt tidlig? Husker ikke fra sist.. :)

Babyens utvikling : Babyen er nå ca 12 cm lang og veier ca 100 g.  Den ser nå ut som en miniatyrbaby og vokser i superfart. Nå øver den seg på å gjøre viljestyrte bevegelser, og i vannet når den er mer vektløs, klarer den nå å holde hodet oppreist. Barnets hud er tynn og gjennomsiktig. Pigmentcellene begynner å produsere pigment og det blir nå bestemt hvilken hårfarge barnet får.

Kroppen min: Har begynt å forandre seg og jeg har fått en liten bump nederst på magen._

 

Kjønn : Vet ikke. Magefølelsen sier gutt.. Men vi må bare smøre oss med tålmodighet noen uker til. Vet far i huset ønsker seg jente, kanskje naturlig når han har to gutter fra før. Jeg synes forsåvidt det hadde vært like morsomt med en liten gutt denne gangen men gleder meg med Stein om det viser seg å være en liten snuppe :)

Navn : Grubler vi veldig på, har mange på listen vår. Må ta opp tråden når vi vet kjønn. Har to favoritter ett guttenavn og ett jentenavn på bokstavene E og N. Vanskelig når det skal passe litt til de andre barnas navn også._

Cravings : Appelsiner, MÅ ha det! Spiser minst 2 om dagen

Innkjøp : Ikke så mye enda.. Har bare kjøpt en pysj og det på e-bay når jeg likevel skulle ha noe annet. Venter til etter kjønnet er kjent med det også.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.