Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Slim in the making !!

Kategori: Familie | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 20. februar , 2018 kl. 11:46

Å lage slim er virkelig i vinden for tiden, huset her er ingen unntak.. Dina har laget noen batcher med slim det siste året og nå har hun virkelig fått taket på det. Det er jo en hel vitenskap det med å lage slim har jeg skjønt. Man kan faktisk lage mange ulike typer som water slime, fluffy slime, jiggely slime, foam slime, unicorn slime, color slime, clear slime… ja som dere skjønner så er det mye forskjellig. Litt av en trend dette har blitt. Og jammen er det ikke flere forskjellige triks man kan gjøre etter man først har laget det også.. Lage boble, bæsje den ( snurre den som en kake betyr visst det, haha!), poking, stretche den osv.

Idag lagde Dina og Stina som er på besøk til oss i noen dager fluffy slime og de har tatt bilder underveis.. En fin vinterferiesyssel :)

​Først finn frem det du trenger… Til dette slimet brukte de lim fra søstrene grene, Airwick, barberskum, natron, farge ( valgfritt) og en bolle og noe å røre med.

  1. Ha limet i bollen, mengde er utifra hvor mye du skal lage. Jentene her brukte ca 1/2 liten flaske fra søstrene grene
  2. Ha i like mye barberskum som du har lim, rør godt så alt blir blandet
  3. Ha i farge om du vil
  4. Ha i airwick til det ikke blir så klissete dette binder massen sammen, om det fortsatt er litt klissete er tipset fra jentene her i huset å spraye oppi litt jif universal, da får du også litt ekstra god «pokelyd» nemlig.
  5. Hvis slimet ditt ikke er så stretchy som du vil ha det, kan man ha i litt bodylotion.
  6. Kna slimet med hendene og juster med jif om det fortsatt er klissete

 

Lykke til !

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.