Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

starstruck jente og gravidupdate

Kategori: Graviditet | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 23. februar , 2018 kl. 18:23

på onsdag dro Dina med hurtigbåten til Hitra med en venninne som har familie der. Spennende og reise med båten alene, og så flinke og selvstendige som de er var jeg ikke det minste bekymret for at det ikke skulle gå bra. Idag tok de båten tilbake til Trondheim, og en starstruck og glad jente ringte meg i ettermiddag.. De hadde tatt båten med Iman Meskini som spiller Sana i skam! Uten tvil vinterferiens høydepunkt!

Graviditetsuke 17

I forrige uke var jeg jo på ultralyd pga litt komplikasjoner. Da ble det oppdaget at jeg har muskelknute og placenta previa ( foranliggende morkake). Håper dette ordner seg frem imot fødsel så jeg unngår keisersnitt, heldigvis ordner dette seg ofte etterhvert som livmoren vokser.. Håper det også gjelder meg. Vil jo helst føde naturlig denne gangen også.

I tillegg har jeg lavt blodtrykk i denne graviditeten, noe som ofte gir meg hodepine. Har sjeldent hodepine til vanlig så blir litt knocked out av det kjenner jeg. Men heldigvis er det ikke hver dag.

Ellers er formen fin og magen vokser stadig, babyen er nå ca 16 cm og jeg merker bevegelser hver dag.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.