Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Verdens BESTE sveler !! …..og nesetrøbbel….igjen

Kategori: baking, Graviditet | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 12. mars , 2018 kl. 21:02

Etter en natt uten søvn er jeg litt på halv tolv idag.. Har aldri før blødd neseblod… inntill denne graviditeten startet. Når man er gravid er neseslimhinnene litt hoven og skjørere enn vanlig, og det har jeg smertelig erfart nå de siste månedene. Denne gangen startet det når jeg våknet og sto opp igår mårrest, det rett og slett bare renner blod ut av nesen, ikke noe «drypp, drypp» her i gården nei.. Fryktelig ekkelt og ubehagelig selv om legene ikke sier det er noe farlig, blir det så voldsomt at jeg er litt «shaky» etter hver gang det skjer. Etter det var det slag i slag med neseblod igår og utover natten natt til idag. Jeg må sitte å prøve å sove pga når jeg legger meg ned øker trykket i hodet og jeg starter å blø igjen, pluss at jeg ligger litt på vakt i redsel for å våkne i en blodpøl! Så jeg har rett og slett ikke sovet stort inatt.. Håper på en bedre natt nå.. Skal jo på ultralyd imorgen og se lille <3 vårt igjen! Gleder oss veldig!

Nå venter vi på dagens episode av bonusfamilien på NRK og skal kose oss med nystekte sveler <3

VERDENS BESTE SVELER

 

  • 4 egg
  • 250 g sukker
  • 1 l kulturmelk
  • 125 g smør
  • 750 g hvetemel
  • 1,3 SS natron

Pisk egg og sukker til eggedosis og rør inn smeltet smør, tilsett kulturmelk, mel og natron.

Stekes i stekepanne eller takke :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.