Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Rock your socks!! Men by the way… Hvor blir den ene sokken av??

Kategori: Familie | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 21. mars , 2018 kl. 18:51

Jeg blir GAL av enslige sokker!! Hvordan har det seg at sokker blir borte i vasken? Vi hadde seriøst to kurver med enslige sokker som sto på vaskerommet, og idag hadde jeg sett meg lei av de. Så etter å ha gått igjennom de fant vi noen par men fortsatt…. maaaange enslige sokker som venter på å bli reforent med sin bortkomne partner. Har vaskemaskinen en egen sokkeportal som sluker en sokk fra hvert par? Spiser vaskemaskinen sokker?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter litt «googling» fant jeg ut at en forsker som studerer forbruksvaner har sett på saken,  det finnes tydeligvis flere teorier som er aktuelle her.. ( hehe….ja, er litt over middels interessert). Det finnes ett svar!

  1. Man har får mange sokkepar = vanskelig å holde orden i de
  2. Vi verdsetter ikke sokkene nok, de er ikke dyre i anskaffelse så vi passer ikke på de. Legger de i fra oss på ulike steder
  3. Vi har for liten tid til husarbeid, har det travelt og blir distre´( sokker dukker opp på de rareste steder)
  4. Vi prioriterer ikke å lete etter de

Løsningene er : Kjøp like sokker til alle ( sååå kjedelig!! ) , bruk vaskepose til sokkene så man du er sikker på at alle sokkene blir med ut igjen. Jeg tror det er ett godt tips, jeg har ofte opplevd at sokker dukker opp i sengetøy osv.

MEN dag er jo dagen da vi kan bruke de enslige sokkene våre !! Idag er verdensdagen for downs syndrom og den markeres nettopp ved å ha på ulike sokker. Det for å vise at ulikheter er helt ok!

So…Rock your socks!!

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.