Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Preggoupdate uke 22

Kategori: Graviditet | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 1. april , 2018 kl. 13:19

Uke 22🌸🌸

 

 

Magen vokser! Endelig har magen poppet litt ut og man ser tydelig at det er en liten baby på vei. Tenk nå er 5 1/2 mnd tilbakelagt, håper tiden imot termin går raskt! Deilig at det begynner å kjennes litt mer vårlig ute også, alt kjennes lettere nå når dagene er lengre og lysere!

Imagen er det fullt av liv hver eneste dag, Stein har begynt å kjenne sparkene utenpå magen også. Han har til og med begynt å  synge nattasang til babyen hver kveld, så koselig! Gleder meg enormt til å se han med jenta vår.

Jeg har allerede begynt å sove dårlig på nettene, snur og vrir meg 1000 ganger iløpet av natta, vondt å ligge på sidene pga bekkenet, føler jeg kveles av å ligge på ryggen, og på magen er jo helt klart ikke ett alternativ! Blir lange måneder om det skal fortsette sånn. Men satser på at jeg finner ut en måte å ligge godt på. Det viktigste er at jeg holder motet oppe og er positiv så er alt lettere uansett. Føler jeg klarer det, det er jo litt av en gulrot i enden av alt dette!

Jeg får fortsatt tett oppfølging pga placenta previa totalis og er fortsatt 100 % sykemeldt pga dette, neste ultralyd er den 22. mai. Om ingenting er forandret da, settes det opp dato for keisersnitt i graviditetsuke 38.

Babyen er nå ca 27 cm og veier ca 450 gram,

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.