Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

9 mnd bryllupsdag !! TB med bildedryss og litt bryllupsinspo…

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 8. april , 2018 kl. 19:49

Idag har vi vært gift i 9 måneder! Tiden går kjempefort og det er flaut å si det men idag er den første månedsdagen vi faktisk har husket. Er jo selve bryllupsdagen man kanskje feirer da, men likevel…det første året må det være lov å feire litt månedsdager også vel ;)

Vi giftet oss i Melhus kirke 08.07.2017 da  hadde vi  planlagt siden 18. desember 2015 da Stein Inge overasket meg med ett fantastisk romantisk frieri omgitt av en ring med levende lys, vin og fine ord.

Etter en masse ebay pakker, leting etter brudekjole, dress, pynt, matvalg, kakevalg og både en koselig men samtidlig stressende planleggingsfase ble det endelig på plass! Med masse hjelp fra familien vår ble dagen vår akkurat som vi ville ha den. Noen planer ble som vi tenkte og andre ting ble anderledes.. Blandt annet været, dagen vi giftet oss plasket det ned.. Men har hørt at det betyr lykke og få regn i sløret. Isåfall fikk vi masse lykke på dagen vår.. Været spilte ingen rolle, dagen ble uansett fantastisk vakker!

Var utrolig nærvøs hele dagen, og vielsen var ikke før kl 1500 så formiddagen var lang! Jeg er ikke veldig glad i å være midtpunkt egentlig, så det var det jeg var mest nærvøs for, det at jeg hadde den rette mannen stående ved alteret har jeg aldri vært i tvil om. Akkurat det å gifte meg med han føltes så riktig at det har jeg aldri vært usikker eller nærvøs for.

I kirken hadde vi » The river flows in you» som inngangsmasj.. Den er så utrolig vakker. Under vielsen var vi så heldig at Torkild Gundersen som er en venn av Stein Inge og også gjest i bryllupet sang! Det var så utrolig vakkert og var prikken over i´en i kirken synes vi. Han sang «Nobody does it better» og en cover av «All of me» på norsk som heter        «Alt for deg» Herregud så vakkert det var!! Han fortjener virkelig litt reklame her :)

( prøvde å legge ut film, men må klippe litt… Skal forsøke å legge ut senere)

Resten av dagen var fyllt med familie, venner, mat og  rørende taler. En dag som aldri glemmes! Skulle ønske man kunne gifte seg hver dag!

 

Ett lite bildedryss fra dagen vår:

Prøvetime på håroppsett fikk jeg på Bling designstudio i Trondheim hos dyktige Marte Fjeldberg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.