Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Klompelompestrikk til lille <3

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 9. april , 2018 kl. 09:41

Elsker klompelompe! Det er sååå mye lekkert til barna.

Jeg har ønsket meg strikkeklær til lille <3 og heldigvis har vi familie som er superflink til å strikke, og jeg kan ikke vente med å bruke alt det fine tøyet som er under produksjon fra opp til flere av våre nærmeste! Så heldige vi er! Jeg selv er veldig dårlig på strikking, det skorter litt på tålmodigheten. Kanskje jeg kan ha som mål å lære meg å strikke når jeg er i permisjon? Det hadde vært gøy å kunne ihvertfall, selv om tidligere forsøk ikke akkurat har vært en suksess :)

Se så fine klær kommende mormor har strikket til lille !! Hun får også heldress i samme farge!

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.