Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Liker du eplepai fra Mc Donald’s ? Try this !!!

Kategori: mat | 1 kommentar » - Skrevet tirsdag 30. januar , 2018 kl. 12:46

Jeg er en sucker for sweets!!

Jeg elsker dessert, snop, snacks og ALT søtt og desverre usunne saker. DET kombinert med en mann som serverer de diggeste desserter og mat til meg er jo noe av det som gjør at jeg føler meg ekstra heldig enkelte dager. Jeg elsker å bake selv også, men å få det servert er enda bedre!

Her om dagen lagde min kjære noe jeg må dele med omverdenen.. Noen gang spist eplepai fra Mc Donald’s? De er magiske! Og disse var kliss lik! Og med hjemmelaget vaniljeis til var det så ekstremt deilig atte! Jeg var nemlig så taktisk og utspekulert at jeg kjøpe ismaskin til Stein til bursdagen hans, hehe… DET var smart det :)

So here comes….

Friterte epleruller med vaniljeis

 

 • 6 epler. gjerne syrlige
 • 2 ss smør
 • 100g sukker
 • 50g brunt sukker
 • 1 vaniljestang
 • 100 g rosiner
 • 1 ss potetmel
 • 1 ts kanel
 • 12 vårullark

Skrell og skjær eplene i små biter, stek de i 2ss smør i stekepanne og tillsett sukker, brunt sukker, vanilje, rosiner og potetmel. La dette surre noen minutter til eplene er myke! I mellomtiden NYT lukten som sprer seg i huset…magisk! Ta pannen av varmen og rør inn kanel. Tøm fyllet du nå har laget over en bolle og finn frem vårrullarkene. Hvis vårrullarkene er frossne fortsatt kan du tine de i varme kjøkkenhånduker, det går kjapt. Arkene finner du i frysedisken på de fleste dagligvarebutikker foresten.

Legg et vårrullark med den ene spissen mot deg. Fordel 2-3 spiseskjeer av fyllet litt inn på arket. Rull fra deg og over fyllet, brett inn kantene, pensle den siste spissen med litt smør og rull vårrullen stramt sammen, friter rullene til de er gyldne og sprø. dryss over melis før du serverer de imens de fortsatt er varm! NYDELIG!!

4DFF0C82-EB57-4428-B665DC71CCD2C5D0-46AFA002-CF94-42B1-A4667D39CF285108

Annonser

Kommentarer

 1. Silje kilaas sier:

  Dokker e så utrolig flink , vente bare på invitasjon i posten Æ 😊😂

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.