Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Crush på O´boy! Babybump uke 19

Kategori: Graviditet | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 9. mars , 2018 kl. 16:08

Jeg har dilla på to ting i dette svangerskapet, den ene har vært der helt siden uke 8 (appelsiner), og den andre er nyankommet men har tatt meg med storm, haha! Jeg har fått syyykt dilla på O´boy, og det som ikke er så bra med det er for det første kaloriene (oops…) og for det andre noe som er hakket værre.. Jeg tåler ikke melk spesielt godt, har aldri fått påvist noe allergi eller intoleranse men magen min er ikke spesielt glad i melk altså. Så igår kjøpte jeg melk som er laktoseredusert uten noe spesielt hell, fikk utrolig vondt i magen og følte meg generelt dårlig.. Idag kjøpte jeg laktosefri og det ble faktisk MYE bedre… Fantastisk! Nå kan jeg drikke O´boyen min UTEN å få vondt i magen! Yuhuu!! Glede!!

 

 

Etter litt googling av ren nysgjerrighet viser det seg at det jeg føler trang til å putte i meg ikke er uvanlig i det hele tatt! Sjekk listen som er laget av altformamma.no basert på svar fra 200 gravide damer!

 1. Isbiter
 2. Sitrusfrukt ( se der kom appelsinene mine ! )
 3. Lukt av bensin, diesel eller motorolje
 4. Sjokomelk ( haha! )
 5. Grønne epler
 6. Lakris, syrlig godteri, tyrkisk pepper, halspastiller
 7. Lukten av vaskemidler
 8. Melk
 9. Kiwi
 10. Sjokolade

Hadde du noen dilla eller pica som det heter på fagspråket?

Uke 19 og nytt bumpebilde

Begynner å komme en mage der nå altså… Kjenner bevegelse hver dag og det er så deilig betryggende! Tenk på tirsdag skal vi se babisen igjen på ultralyd! Vi gleder oss veldig!

Annonser

Kommentarer

 1. Torill Nyrud sier:

  Druer, KALDE sådanne. Bare måtte ha det. Har hatt venninner som har kjørt rundt på bensinstasjon etter bensinstasjon, en pga lukta, den andre så avhengig av lakris at hun skjemtes og ikke fikk seg til å kjøpe allt på ett sted.. Har ei anna som bare måtte tygge på kritt.. Så appelsiner og o’boy er veldig innafor 😀🤗

  • Janne Nyrud sier:

   Hahaha!! Jo, glad jeg slipper å kjøre rundt for å få bensinslukt osv og for ikke å snakke om tygge på kritt 😂 Mye rart man kan få cravings på 😂

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.