Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Gravid i uke 23 og veeeldig god klippekrans…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 11. april , 2018 kl. 14:06

Lillemor har nå begynt å bli stor jo! Og det har mamma´n og gitt…

Begynner å mistrives litt i kroppen min, vet jeg er gravid og at det er meningen jeg skal bli stor men huff… Kan ikke si jeg er veldig komfortabel med at kroppen min virkelig har startet å forandre seg. Jeg er sikkert litt for forfengelig når det kommer til stykket. Men nå fokuserer jeg på at det er 3 1/2 mnd igjen og at det skal gå bra! Etter fødsel og litt rekonvalisens skal dere få bli med på «prosjekt back in shape» hehe…. Er veldig motivert for å trene og få kroppen min tilbake til normal vekt og form så fort som mulig etter fødsel. Liker egentlig å trene, så denne roligsittende tilværelsen jeg må ha nå trigger virkelig treningsvilje og motivasjon i meg ,så gleder meg enormt til å starte på det prosjektet. Da skal jeg dele sunne måltider og treningene mine med dere. Vet jeg ikke skal slanke meg når jeg ammer altså, er klar over at det da går giftstoffer over i morsmelk osv. Men skal starte rolig med trilling i bakkene her vi bor og så øke på etterhvert. Har god erfaring med 3 styrkeøkter i uken kombinert med dietten jeg har ifra strongbody og trilleturer da selvfølgelig. Så på lengre sikt skal det settes igang, håper på å motivere noen underveis.

Uansett er lille <3 like stor som en eske frokostblanding denne uken, hehe…

 

 

Gårsdagens resultat av søtcravings :

Klippekrans

 

  • 500 gram hvetemel
  • 150 g smør
  • 3,5 dl melk
  • 50 g gjær
  • 1 dl sukker
  • 1 ts kardemomme

 

Bland alt det tørre i en bolle, smelt smøret og hell i melken sjekk at det er fingervarmt og bland det inn i den tørre blandingen. Elt i 10-15 min og hev i ca 1 time.

Kjevle deigen til ett rektangel, ca 1 cm tjukk. Smør på smør og strø på sukker og kanel. Rull sammen til en rull og legg deigen i en sirkel. Klipp opp deigen 2/3 ned med 1 cm mellomrom og dra delene fra hverandre i sikksakkmønster ( se bildet). Hev i ca 45 min og stek på 225 C i ca 20 min,

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.