Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

10 ting jeg hater med å være gravid !!

Kategori: Graviditet | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. april , 2018 kl. 08:10

Jeg må først si at jeg er veldig glad for at jeg nå er gravid, jeg og vi i familien er allerede veldig glad i det litte mennesket som skal bli en del av oss om få måneder, og kan nesten ikke vente med å møte henne og bli kjent med henne.. Men… ikke for å klage altså! Denne graviditeten er den tyngste jeg har hatt! Mulig det er for at jeg selv er 12 år eldre enn sist gang pluss komplikasjonene som gjør at jeg må holde meg inærheten av hjemmet/ sykehus å ha masse forhåndsregler iforhold til hva jeg kan gjøre og ikke. Tiden går såå seint!

 

Uansett her kommer 10 ting jeg seriøst hater med å være gravid:

  1. vektoppgang! Jeg takler dårlig at kroppen min eser ut litt for hver mnd, føler meg som en hvalross, kroppen kjennes så utrolig tung allerede nå i 6. mnd..
  2. Jeg må tisse sikkert 30 ganger hver dag ( og natt!!)!
  3. Jeg er så tett i nesa pga at slimhinnene mine har hovnet opp som følge av graviditeten, får ikke sove når jeg er tett og må puste igjennom munnen. Dermed er jeg totalt avhengig av otrivin som igjen gir meg neseblod i mengder! Sunt? Neppe… Men har funnet ut at otrivin ikke skal være skadelig under graviditet da den bare virker lokalt i nesa.
  4. Jeg må være mest mulig i ro pga Placenta previa totalis og blødningsfare, noe som gjør at jeg sikkrt legger på meg mer enn jeg behøver. Har forbud imot det ene og det andre, til og med sex. Så ingen hænky pænky her i huset, haha!!
  5. Jeg er så andpusten, til og med av å gå opp trappa til andre etg liksom!! Nesten så jeg blir andpusten av å tenke på å gå opp faktisk :)
  6. Halsbrann!!
  7. Jeg kan spise og spise!! Hva skjer med metthetsfølelsen når man er gravid?
  8. Jeg får ikke sove pga tissing som nevnt over, men også pga bekkenet og det å finne riktig sovestilling.. Magen: Uaktuelt, Ryggen : Kveles og blir svimmel siden babyen trykker i mot ryggsøylen og blodårer der, Siden: Får syyykt vondt i bekkenet.. Så med andre ord er jeg som en propell på  natta for å skifte stilling fra ene siden til den andre imellom doturer, hehe… festlig!
  9. Jeg gulper luft dagen lang!! Sjarmerende! Mulig årsaken ligger i at barnet presser på fordøyelsessystemet og at det lager plass med å dytte luft oppover hele fuckings dagen :)
  10. Puppene er gigastore!! Må bytte alt av BHér!

Ellers bortsett fra dette går det bare fint, hehe.. Var til jordmor igår og alt ser ut til å være i skjønneste orden og det er jo strengt talt det viktigste. Tenk nå er det bare 3 1/2 mnd igjen !! Fokus på målet og den beste belønningen i enden av dette, en lillesøster til hele familien. Morsomt at barna starter å interessere seg mer for det som skjer i magen og nå etterhvert som det er mer synlig at det faktisk er en baby inni der. Jeg er veldig lykkelig med omstendighetene tross alt, vi er utrolig heldige som har fått mulighet til å bli foreldre igjen, det er siste gang jeg er gravid og jeg prøver å nyte det og klarer det ofte tross alt ovenfor. Elsker å kjenne de små sparkene hver dag og kjenne at hun lever og trives der inne i magen min <3

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.