Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Bildedryss fra en helt vanlig onsdag i bonusfamilien

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 20. april , 2018 kl. 17:53

En av mine hobbyer er å ta bilder, jeg lærer litt etterhvert, rett og slett med » learning by doing» metoden, hehe… Men utrolig gøy! Så er jeg så heldig at  jeg  har en datter som gladelig stiller opp på bilder, og det er perfekt! Itillegg er hun litt interessert i å fotografere selv, så hun instruerte og tok bilder av meg og stein på onsdag også.

Nå har barna forlatt oss for denne gang, guttene dro på onsdag og Dina på torsdag. Eldstemann av barna er til en venn idag også, så nå er det veldig stille her hjemme. Eneste lyden i huset akkurat nå er min kjære som lager hjemmelaget kebab! Gleder meg❤️

Ha en fin fredag alle sammen!!

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.