Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Barnas store fjæredag

Kategori: Familie | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 28. april , 2018 kl. 22:52

Idag har vi vært i rotvollfjæra på barnas store fjæredag i regi barnas turlag og den norske turistforening. Mye spennende å se på og utforske for barna, men også masse å lære! Barna fikk en oppvekker når det gjelder mikroplast i havet og at vi alle kan gjøre en forskjell. Dina ser på mikroplast som kommer fra vaskemaskin ( lo fra fleece bl.a):

Vi har virkelig kosa oss sammen idag, gått på naturlotto som er en veldig god ide for å aktivisere og motivere barna på tur. Barna skal finne en ting i hver farge i naturen.

Resultatet:

Det var dykkere som dykket etter både søppel på havbunnen og spennende dyr som lever i fjorden. Det var litt av hvert de fant. Men det som barna likte best med dagen var å holde og utforske sjøstjerner, kråkeboller, kreps og krabber. Samt å lete etter tanglopper selv i fjæra :)

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.