Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Om oss

Velkommen til bloggen vår!

Jeg heter Janne og er 36 år, jeg er gift med Stein-Inge som er 34 år, og tilsammen har vi fire barn i alderen 16,11,6 og 5 år,  og en katt som heter Zara. I August venter vi vårt første (og siste) felles barn. :)

Dette skal være en ærlig blogg om livene våre, om hverdagen i vår store familie rett og slett, med alle utfordringer, opp og nedturer og morsomheter som skjer her i huset. Livet trenger ikke være perfekt hele tiden for å ha det bra, og det er det vi har lyst til å dele. Vi har en stor lidenskap for mat og baking vi vil dele med verden, så innimellom kommer det nok også middagstips, ting vi har prøvd å lage å må anbefale videre til dere, og ting som er slagere her hjemme til barn og voksne.

Jeg er over snittet interessert i barneklær og utstyr og er opptatt av at det skal være praktisk og komfortabelt, noe som kanskje faller på at jeg jobber i barnehage.

Noe hester kommer nok også til å dukke opp siden jeg er vokst opp i en travfamilie, og dette har vært min og min families hobby hele mitt liv. Faktisk venter både jeg og hesten min Sif barn i sommer!

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.