Bloggnorge.com // BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen
Start blogg

BONUSFAMILIEN – ett hus, en (bonus)mamma, en(bonus)pappa , 4 barn og lille <3 i magen

Vår hverdag full av mine og dine og snart vårt barn! Blandet med gleder, sorger, utfordringer og ikke minst kjærlighet, en dæsj humor og vår lidenskap for mat

Bumpi-bump explosion uke 26 og seint men stoooort påskeegg!!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 26. april , 2018 kl. 18:53

Hallo uke 26 !!

Da har jeg passert 25 fullgåtte uker og vi har gått inn i uke 26, ifølge appen preglife har jeg 105 dager igjen av graviditeten og 62,9 % er  tilbakelagt. Gleder meg veldig til å møte lillemor og ha baby i huset igjen. Det er jo så koselig! Ikke minst å kunne røre på meg som jeg vil igjen. Magen har vokst veeeldig de siste ukene og nå har jeg begynt å få halsbrann om kveldene.. Men lovehearts og gaviscon hjelper heldigvis! Er jo ett godt tegn at magen vokser forsåvidt, og på kontroll forrige uke så var SF målet (Symfyse-fundus) ikke større enn helt normalt (akkurat på streken i helseskjemaet). Men føler den er kjempesvær uansett jeg da, hehe..

Barnet er nå 31 cm langt fra hodet til føttene og veier ca 930 gram i slutten av uken.

 

 

Etter påske hadde vi bestemt oss for at vi skulle ha godteristopp, tror dere vi greide det? Nope! Etter påsken fråtset vi i det som var av påskegodt på halv pris ,og etter det har vi bare vedlikeholdt sukkernivået.  Og jammen meg! På den lokale Rema 1000 butikken vår leverte Stein inn svar på en konkuranse i påskeuken. Man kunne da vinne ett diiiigert påskeegg med alt mulig godis oppi.. Gjett om vi vant det da!! Han kom hjem fra butikken og sa jeg måtte komme ned fordi han skulle vise meg noe.. Så kjempelur ut der han kom med noe stort under en jakke han hadde i hendene. Jeg som hater overaskelser ble jo nesten litt redd for hva han kom inn dørene med, hehe.. Men joda.. Det var jo påskeegget det haha!!  Djiiisøøss , hahah!!

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.